Schapenvachten

Filters

Koop een goedkope echte schapenvacht als kleed. Je kunt imitatie kopen maar onze prijzen voor echte schapenvachten zijn laag. Een mooie decoratieve echte schapenvacht in de kleur wit, bruin of gemêleerd van het merk Woolwarmers. De vachten zijn gemaakt van schapenwol - dat vuil afstotend en slijtvast is. Een nieuwe schapenvacht is zonder twijfel een accessoire dat jouw interieur kan gebruiken. Deze vacht is van 100% schapenvacht. Schapenvachten zijn natuurproducten dus de maten staan helemaal vast. De afmetingen variëren tussen de 110- en 120 cm. Een schapenvacht brengt sfeer in uw interieur. U kunt hem voor uzelf kopen maar uw hond of kat zal u ook dankbaar zijn voor het kopen van een schapenvacht.

Goedkope Schapenvacht kopen in wit bruin of gemixt

Bedrijfskleding.nl koopt altijd groot in. Door onze grote voorraad kunnen we goedkoop uitleveren. Daarom kunnen we deze schapenvachten goedkoper aanbieden. Een vacht zit comfortabel en oogt warm. Schapenvachten kun je bij ons kopen in Bruin, Wit en gemixt. Al onze budget en goedkope schapenvachten doen niet onder in kwaliteit. Het zijn alle ecologische gelooide schapenvachten door professionals.Een schapenvacht heeft gewoon iets gezelligs, en daarom zijn ze ook zo populair. Door de creativiteit van mensen is een schapenvacht op stoel een echte interieurtrend geworden. De goedkope schapenvachten zijn 100% natuurproducten waardoor de kleursamenstelling iedere keer uniek is. Belangrijk te weten is, dat een schapenvacht een restproduct is en dat de schapen niet voor de vacht worden geslacht.

Schapenvacht onderhoud tips

Om te garanderen dat de schapenvacht zijn prachtige uiterlijk en eigenschappen jarenlang behoudt is de juiste verzorging aan te raden.

 1. Schapenvacht af en toe goed uitkloppen en laten luchten. (tegen stof en huismijt)
 2. Minimaal behandelen met speciale geurtjes of onderhoudsproducten
 3. Zorg ervoor dat de leerlaag niet nat word
 4. Niet wassen is niet onhygiënisch: wolvezel breekt de meeste stoffen van nature af.
 5. Wilt u uw vacht toch wassen? Gebruik dan het wolwasprogramma van uw wasmachine. Voeg een zacht wolwasmiddel toe.
 6. Wanneer toch een beetje nat, laten drogen op kamer temperatuur. Zeker niet op de verwarming leggen
 7. Af en toe uitkammen met kammetje 
 8. Keertje in de mist lucht van de douche of in de sneeuw met de wolkant in de winter, doet wonderen voor opfrissen

Koop je witte of bruine schapenvacht in onze shop

Schapenvachten zijn tevens in bed, als autostoel vachtje of in het interieur te gebruiken. Schapenvachten kun je bij ons goedkoop kopen. Woolwarmers schapenvachten zijn Europese producten gemaakt van 100% zuiver scheerwol van schapen die afkomstig zijn uit Europa. In de stijlen: Bruine schapenvacht, Witte vacht en gemixte vacht. Super mooie dikke witte schapenvachten. Allemaal met dik wol. Lekkere warme voeten bij de bank of eettafel in de woonkamer of heerlijk naast je bed als je in de ochtend opstaat.

Budget schapenvacht met kwaliteit

Al onze budget en goedkope schapenvachten doen niet onder in kwaliteit. Het zijn alle ecologische gelooide schapenvachten door professionals. De maten en kleuren in de afbeeldingen kunnen iets afwijken van de werkelijkheid, maar dat komt omdat het artikel van echt schapenvacht is gemaakt. 

Schapenvachten zijn natuurproducten. Na het scheren van het schaap wordt de wol gewassen met biowasmiddelen en is dus 100% puur en vrij van chemicaliën. Vandaar de Eko certificering. En een groot voordeel van de ECO wassing is dat ze heerlijk zepig ruiken, iets wat je misschien niet eens zou verwachten!  Al onze schapenvachten zijn van hoge kwaliteit en ecologisch gelooid. Ambachtelijk bewerkt tot een prachtig product waar u jarenlang plezier van hebt. Met een schapenvacht heb je tóch net iets anders dan ‘normaal’.

Schapenvacht echt van nep onderscheiden

Waar moet je opletten als je er een wilt kopen, en zijn er ook nep schapenvachten? 

Als je een schapenvacht gaat kopen kun je echt van nep onderscheiden met deze tips:

 • Nep schapenvacht is vaak machinaal gekleurd. Dit ziet er vaak net iets te perfect uit.
 • Nep vachten zijn allemaal hetzelfde. Natuurlijke producten niet. In kleur en maat voering.
 • Een echt schapenvacht bestaat uit wol en leer, en voelt dus veel zwaarder aan en ziet er anders uit.
 • Daarnaast kan de 100% natuurlijke huid dierlijke kenmerken bevatten zoals, krasjes. 
 • Echt schapenwol voelt veel zachter aan
 • Neppe schapenvachten zijn vaak voorzien van een waslabel

Glij niet meer uit op een vacht. Antislip-producten lossen problemen met vloerkleden op

Bij de IKEA kun je antislip-producten kopen. Deze bieden een onderkleedtje. Een handige oplossing voor een alledaags probleem waar iedereen met een vloerkleed onvermijdelijk mee te maken krijgt. Glijdende vloerkleden kunnen gevaarlijk zijn, vooral voor kinderen en ouderen. Dankzij onze passie en toewijding krijgt u van ons een uniek product : een zachte en schone schapenvacht die iedere ruimte jarenlang blijft sieren.

Vragen over onze schapenvachten of wilt u groot afnemen als b2b, neem contact op

Heeft u een vraag of opmerking voordat u uw schapenkleden online gaat aanschaffen? Dan staat de klantenservice van bedrijfskleding.nl u graag te woord. Onze bedrijfskleding klantenservice is te bereiken op werkdagen tussen 9:00 – 17:30 uur op info apenstaart bedrijfskleding.nl, via onze Chat en telefoonnummer.Categorieen

  Product filters

  Prijs

  Meer

  Merk

  Meer

  Kleurgroep

  Meer

  Maat

  Meer

  Voorraadstatus

  Meer