Schoeisel Winter

Filters

Juist schoeisel in de winter op het werk. Naast betaalbare winter veiligheidsschoenen bieden we meer. Denk aan Hoge winter werkschoenen en werklaarzen, dames werkschoenen, winter sneakers en een groot assortiment aan werksokken voor de winter. Naast winter werkkleding voor heren ook winterkleding voor dames. 

Normering winterschoen

Wij hebben schoenen met stalen, composiet of kunststof neuzen, stalen of kevlar zolen en S1, S2 en S3 genormeerd. Zet de eerste stap richting je persoonlijke, unieke look met het juiste paar winterschoenen. Bij de keuze voor de juiste werkschoen let je met name op de veiligheidsklasse. Al onze winter veiligheidsschoenen zijn getest door gerenommeerde Europese keuringsinstanties en voldoen daarom dan ook aan alle geëiste normen.Een klasse SB betekent dat de schoen alleen aan de basiseigenschappen, zoals een stalen neus, voldoet. Bedenk dat in de winter je misschien juist een schoen wil met rubberen kap of kunsstof. Dit geleid de kou een stuk minder. We hebben ook gevoerde schoenen voor de winter. En outdoorlaarzen en laarzen gevoerd. 

S1 is vervolgens ook antistatisch, S2 is extra waterdicht en S3 beschikt ook over een stalen tussenzool en antislipprofiel. De klassen S4 en S5 komen alleen bij werklaarzen voor; deze zijn namelijk gemaakt van rubber.

Categorieen

  Product filters

  Prijs

  Meer

  Merk

  Meer

  Kleurgroep

  Meer

  Maat

  Meer

  Voorraadstatus

  Meer