Steptronic

Filters

Op zoek naar horeca schoenen voor in de bediening? Bekijk onze collectie steptronic shoenen eens. Ook zeer geschikt als schoenen voor in de receptie, baliemedewerker of kantoor. Nette zwarte schoenen voor horeca of juist cognac bruin. Stijl, verfijning en comfort - u zult het verschil ontdekken met bekroonde Steptronic. Vele mensen die dit merk kopen willen niets anders meer. De flexibele rubberen zolen, verstevigde schacht, superzachte voering en de soepele leersoorten maken dit elegante en degelijke bedieningsschoenen of schoenen voor op kantoor.  

Goede werkschoenen horeca

Wanneer je goede werkschoenen zoekt kunnen we je verder helpen. De mannenschoenen van Steptronic bewijzen dat ze zeer geschikt zijn als Werkschoenen voor de horeca branche. Comfortabele herenschoenen gemaakt van hoogwaardige materialen en up-to-date styling. Zodra je een paar Steptronic hebt aangetrokken, wil je ze nooit meer uittrekken. Het geïntegreerde flexsysteem zorgt ervoor dat het schoeisel 90 graden kan buigen - al deze werkschoenen zijn standaard gemaakt in een bredere 'G'-pasvorm, hierdoor is een luxe, beklede ondersteuning mogelijk. Steptronic, ontworpen voor comfort - ontworpen voor stijl.

Naast horeca schoenen hebben wij ook ruime keuze in kokskleding en horecablouses, schorten en sloven voor barmedewerkers en bedieningsmedewerkers. Voor zowel buiten als binnen en voor dames en heren. We hebben ook schoeisel voor keuken. Wij verkopen alle merken werkschoenen waaronder: Grisport, Redbrick, Lytos, Elten, Buckler, Sixton, Mr. miles, Euro dan, Sika, Arbesko, Atlas, Emma, Maxguard, 2W4, Portcal en No Risk.

Kleding voor horeca bedrukken en borduren


Ben je opzoek naar een compleet horeca outfit voor het personeel in de kleuren de huisstijl van de zaak? Maak van uw medewerkers het visitekaartje. Alle werkkleding is te bedrukken met logo’s en namen. Dankzij onze eigen borduurstudio kunnen wij ook alle horecakleding laten borduren en bedrukken. Ook het bedrukken van de kleding doen we bij Bedrijfskleding.nl in eigen huis. Wij helpen jouw personeel hier graag bij met onze moderne collecties aan representatieve bedrijfskleding.


Categorieen

  Product filters

  Prijs

  Meer

  Merk

  Meer

  Kleurgroep

  Meer

  Maat

  Meer

  Voorraadstatus

  Meer