Veiligheidsklompen S3

Filters

De vraag naar s3 veiligheidsklompen is door de jaren heen toegenomen.. al deze veiligheidsklompen zijn ingedeeld in veiligheidsklasse S3. Dat betekent dat deze klompen zich onderscheiden met deze s3 normering van een s2 normering. Deze klompen hebben een antiperforatiezool, die voorkomt dat scherpe voorwerpen zorgen voor verwondingen aan uw voeten. De s3 zool van deze klomp is vervaardigd van hout. Daaromheen bevindt zich een loopzool van PU. Op steeds meer arbeidsplaatsen werd het dragen van veiligheidsschoeisel verplicht en dat gold dus ook voor de mensen die klompen droegen. 

De vraag naar veiligheidsklompen is door de jaren heen toegenomen. Op steeds meer arbeidsplaatsen werd het dragen van veiligheidsschoeisel verplicht en dat gold dus ook voor de mensen die klompen droegen. 

Veiligheidsklompen S3

Een vakman moet werken met het beste gereedschap, zo ook het beste voor je voeten. S3 Veiligheidsklompen geven je een goede basis in je werk. Zo beschikken ze over een beschermende stalen neus, hebben ze antistatische eigenschappen, een energie-absorberende hak en bieden ze tot 60 minuten bescherming tegen water. De veiligheidsneus beschermt uw tenen tegen inkomende krachten en is van Staal, Aluminium of Composiet. De veiligheidszool zorgt ervoor dat er geen scherpe voorwerpen uw klompen aan de onderkant kunnen binnendringen. Deze is gemaakt van Staal of Kevlar. 

Zit u merk er niet bij of bent u op zoek naar een S2 model werkklomp voor uw personeel? Neem dan contact op.

Categorieen

  Product filters

  Prijs

  Meer

  Merk

  Meer

  Kleurgroep

  Meer

  Maat

  Meer

  Voorraadstatus

  Meer