Werklaarzen Heren

Filters

Werklaarzen heren stalen neus. Bent u op zoek naar werklaarzen met een stalen neus? De juiste werklaars vind u bij ons voor elk soort werkzaamheden en in de juiste veiligheidsnormering. Werklaarzen voor heren stalen neus en veiligheidslaarzen met stalen neus. Werklaarzen S3| Werklaarzen S4|Werklaarzen S5. Welke laarzen je kiest, hangt af van je werkzaamheden. Als je met paarden werkt, kun je het best een laars met een stalen neus dragen zodat je tenen beschermd zijn als een paard erop stapt. Ideaal voor werk in de buitenlucht, in de bouw of landbouw bijvoorbeeld.

Werklaarzen met stalen neus

Werklaarzen met stalen neus, ook wel veiligheidslaarzen genoemd is een duurzame laars die uw tenen beschermen tegen vallende objecten en in sommige gevallen is er een plaat tussen de zool aanwezig om uw voeten te beschermen tegen interpunctie. 

Al onze werklaarzen en werkschoenen zijn specifiek ontworpen voor een bepaalde industrie. Soms is extra grip nodig, moeten werkschoenen bestand zijn tegen bepaalde chemicaliën of extra geleidend zijn. Er zijn zelfs werkschoenen die aan ál deze eisen moeten voldoen. 

Traditioneel waren de neuzen vervaardigd uit staal, vandaar ook de term stalen neuzen. Vandaag de dag worden de neuzen ook vaak van een combinatie van andere materialen gemaakt, dit worden composiet neuzen genoemd.

Werklaarzen met stalen neus, S3, S4 en S5

  • Een laars voldoet aan veiligheidsnorm S3 als het beschikt over antistatische en waterafstotende eigenschappen, antislipprofiel, een anti-perforeerbare stalen tussenzool, een energie-absorberende hiel en een stalen veiligheidsneus.
  • Als een s3. Daarnaast beschikt de laars over antistatische eigenschappen, antislipprofiel, een energie-absorberende hiel en een stalen veiligheidsneus.
  • De S5 classificatie is de strengste categorie als het gaat om beschermende eigenschappen voor veiligheidsschoeisel. S5 gecertificeerde laarzen hebben een beschermende neus en middenzool en een gesloten hiel. 

Vragen over werklaarzen heren stalen neus.

Bij bedrijfskleding.nl weten wij dat werkschoenen - mogelijk dagelijks - tot het uiterste op de proef worden gesteld. Wij onderwerpen alle werkschoenen aan onze eigen extreme testen, zodat wij er zeker van zijn dan onze werkschoenen jouw voeten zo goed mogelijk beschermen. Dat allemaal met het zo hoog mogelijk houden van het draagcomfort. Heeft u een vraag of opmerking voordat u werkschoenen online gaat aanschaffen? Dan staat de klantenservice van bedrijfskleding.nl u graag te woord. Onze bedrijfskleding klantenservice is te bereiken op werkdagen tussen 9:00 – 17:30 uur op info apenstaart bedrijfskleding.nl, via onze Chat en telefoonnummer.


Product filters

Reset filters

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Voorraadstatus

Meer

Geslacht

Meer